Saker vi får på posten #5

Vi borde verkligen konsumera mer för att den här delen av Lagom.nu ska vara ett uns intressant (vi borde kanske producera mer för att Lagom.nu ens ska bli intressant), men vi är en aningen dumsnåla – läs utblottade – när det kommer till sådant här. Dock måste vi erkänna att ibland så händer det, och härom dagen, veckan, eller när det nu var, så hände det; vi köpte en skiva!

Ett av våra favoritbolag är det brittiska breakbeat hardcore-bolaget Balkan Vinyl, och deras sub-labels: I ❤ Acid och Rave Wars. Ett svagt minne skvallrar om att vi hittade bolaget via AGT Rave Cru och den första Rave Wars-samlingen. Och nu har vi fått den tredje skivan i serien, Rave Wars III – The Return Of The Old Skool (Rave Wars, 2014). Fantastiskt fin liten sjua med galna amens och Star Wars-samplingar (plus en Star Wars-gubbe!). Låtarna på sjuan är Killa Productions – Jah Wars och Luke Vibert – Nerf Herder.

Annonser

Om m+w

Lagom.nu; en kulturblogg som är så omoraliskt lagom att den bara kan skrivas på svenska.
Det här inlägget postades i Posten och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Saker vi får på posten #5

  1. Ping: Almeda Riddle (US) | Lagom.nu

  2. Ping: Saker vi får på posten #6 | Lagom.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s